munca usoara

Vrei sa faci ceva usor de acasa?

munca usoaraUna dintre modalitatile usoare de a face bani de acasa este si postarea de comentarii pe forumuri. E distractiv, nu iti ocupa mult timp si curand vei ajunge sa iti placa intr-adevar ceea ce faci. Desi nu este inca o metoda foarte cunoscuta de a castiga venituri pe internet, multi ar alege o astfel de varianta, datorita avantajelor oferite. E foarte usor, trebuie doar sa postezi anumite comentarii pe diferite forumuri, in functie de subiectul acestora. Desigur, e nevoie sa fii la zi cu limba engleza, intrucat site-urile care ofera aceasta posibilitate functioneaza numai in aceasta limba. Asadar, daca consideri ca esti capabil de a face o astfel de munca, de ce nu ai incerca?

De unde sa incepi?

Ei bine, primul pas ar fi sa incepi sa cauti astfel de site-uri, care sa ofere bani in schimbul postarilor pe forumuri. In general, fiecare astfel de platforma are propriile forumuri, de unde iti poti alege unul sau mai multe pe care sa postezi, in conformitate cu subiectul dezbatut. E esential sa faci putina cercetare si sa gasesti cat mai multe platforme de acest gen, pentru a le analiza pe fiecare in parte, iar apoi, in functie de caracteristicile oferite (in special, cat de mult plateste si in functie de ce aspecte) sa te poti decide asupra uneia, care sa iti satisfaca toate asteptarile.

O optiune este si Postloop

Printre optiunile pe care le ai se numara si platforma Postloop. Sistemul este foarte simplu, site-ul fiind practic un intermediar platit de cei care detin respectivele forumuri, pentru a gasi persoane care sa posteze pe acestea.

Inregistrarea este un proces foarte usor, cerandu-ti doar cateva date personale pentru a iti crea un cont. Apoi, va trebui sa postezi 10 comentarii pe forumul principal Postloop, care vor fi verificate, pentru a putea mai apoi, sa postezi pe forumurile companiilor respective, serviciu pentru care vei fi platit. E foarte important ca aceste 10 postari sa fie de calitate, cat mai corecte din punct de vedere gramatical si cu un vocabular cat mai bine dezvoltat, pentru ca cei de la Postloop sa iti permita sa te folosesti de platforma lor pentru a face bani. Raspunsul il vei primi in 24 de ore, iar mai apoi, va trebui sa continui sa postezi comentarii de calitate. Neaparat de calitate si cat mai originale, fiindca Postloop are un sistem de rating de la 1 la 5, 5 reprezentand maximul. E esential sa ai un rating cat mai mare, fiindca cei care au, pot profita de mai multe oportunitati cum ar fi participarea la mai multe forumuri sau recompense cu bonusuri la fiecare postare. Notele vor fi acordate de detinatorii de forumuri, pe baza postarile tale, de aceea e foarte important sa scrii cat mai relevant.

Fiecare forum la care vei participa va avea o limita a numarului de comentarii pe care le vei putea posta in fiecare zi. Asa ca pentru a face mai multi bani, va trebui sa scrii pe cat mai multe forumuri, nu doar mai multe comentarii pe unul singur. Plata se va face conform unui sistem de puncte. Fiecare postare va egala 2 puncte, iar un punct reprezinta 0,050 dolari. La 100 de puncte, vei avea in cont 5 dolari, aceasta fiind si suma minima pe care o vei putea retrage prin PayPal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *