Scriitor de continut

Scriitor de continut

scriitor de continut

Puteti primi postul de scriitor de continut doar daca aveti cunostinte cel putin medii de limba engleza . Va trebui sa te inscrii pe mai multe forumuri si bloguri si sa postezi articole in limba engleza. Veti primi puncte in schimbul acestor postari, care se vor transforma in bani reali.

Daca te intereseaza iti poti face cont dand CLICK AICI . Dupa ce iti vei face cont ai de asteptat maxim doua zile pana cand contul tau va fi validat . Pentru ca ei sa se asigure ca te descurci cu limba engleza va trebui sa faci in jur de 16 postari pe forumul lor ( iti recomand sa ai grija ce scri , si sa nu faci greseli gramaticale pentru ca acest pas este cel mai important ) . Postarile ar trebui sa fie lungi, de minim 3 randuri si ar fi indicat sa incepeti si cateva subiecte proprii ( in jur de trei ).

Cum castig ?

Foarte simplu ! Pentru fiecare postare vei primi intre 1 si 2 puncte iar fiecare punct valoreaza 0,05$ . Poti scoate bani de indata ce ai ajuns la suma de 5$ iar acestia ii vei primi prin PayPal. Depinde de tine cati bani vrei sa castigi. Daca nu ai un cont PayPal iti poti face dand CLICK AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *