8 Ianuarie

Rezultatul testului

In urma cu putin timp (mai exact luni 6 ianuarie 2014) m-am decis sa testez o metoda de a face bani de acasa care este prezentata pe site-ul bani-online.net si consider ca este o idee buna sa scriu aici rezultatele testului.

Pe 6 ianuarie am trimis tuturor abonatilor site-ului acest email:

Salut,

Ma numesc Andrei Popescu si sunt redactorul site-ului Munca-la-domiciliu.com iar tu primesti acest email pentru ca in urma cu ceva timp ai introdus adresa de email pe site pentru a primi informatii legate de munca de acasa. Nu am mai scris de mult asa ca m-am gandit ca ar fi cazul sa incep de astazi.

De curand am dat peste un site care prezinta o metoda de munca la domiciliu foarte interesanta pe care m-am decis sa o testez. Acolo este prezentata (in detaliu si cu dovezi de plata) povestea unei persoane care castiga lunar in jur de 1000 euro de acasa iar informatiile le-am gasit pe site-ul www.bani-online.net

Sincer sa fiu mi se pare putin cam mare suma dar totusi sunt sigur ca trebuie sa existe o samanta de adevar in asta. Mi s-a parut foarte interesanta metoda prezentata acolo asa ca m-am gandit sa o testez incepand de astazi. In cazul in care vrei sa ma intrebi ceva te rog sa nu dai reply acestui mail (pentru ca nu voi putea sa vad mesajul tau) si sa imi scri la adresa mea personala: andrei78popescu@gmail.com

Revin in curand cu informatii!

O zi placuta!
Andrei Popescu

 

Incepand cu data de 6 ianuarie am inceput sa testez metoda, cu putina retinere totusi, iar astazi pe data de 8 ianuarie am trimis abonatilor urmatorul email:

Salut,

Revin cu informatii despre metoda despre care va vorbeam in urma cu doua zile (cea prezentata pe www.bani-online.net).

Ei bine am depus luni (6 ianuarie) 50 de euro cu cardul meu personal (cardul este un visa electron in lei iar conversia din lei in euro s-a facut automat) si am inceput sa joc. Dupa aproximativ 20 de minue de joc (in care am mai si pierdut) am ajuns la 100 de euro in cont si m-am oprit. Inca nu eram 100% convins de eficienta metodei.

Ieri, pe data de 7 ianuarie am jucat din nou (aproximativ 30 de minute) si am ajuns la suma de 220 euro dupa care m-am oprit iar astazi, 8 ianuarie, am deja 300 de euro in cont si am de gand sa retrag 200 iar restul de 100 sa ii las pentru a juca in continuare.

Printscreen-urile cu situatia contului meu in data de 6, 7 si 8 ianuarie le veti gasi in ultimul articol de pe munca-la-domiciliu.com . Revin cu informatii zilele urmatoare (dupa ce vor ajunge banii in contul meu).

P.S. Aunci cand am depus bani mi s-a oferit si un bonus de 100% … altfel spus mai primeam inca 50 de euro gratis. Nu l-am acceptat pentru ca eram obligat sa joc intreaga suma (100 euro) de 30 de ori iar asta insemna sa pariez 3000 euro in total. Totusi pana acum am pus pariuri care insumeaza aproape 2000 de euro deci as fi putut sa iau bonusul si peste 3 zile din acest moment as fi putut retrage bani. Daca aveti intrebari ma gasiti la andrei78popescu@gmail.com

Cum am promis si dovezile:

Print 6 ianuarie: Click pe imagine ca sa se mareasca

6 Ianuarie

Print 7 ianuarie: Click pe imagine ca sa se mareasca

7 Ianuarie

Print 8 ianuarie: Click pe imagine ca sa se mareasca

8 Ianuarie

Concluzia

Concluzia la care am ajuns dupa ce am testat aceasta metoda este ca intradevar exista ceva real in povestea persoanei respective insa nu trebuie sa uitam ca este vorba despre un joc de noroc. Intradevar… sansele de castig sunt destul de mari … insa daca ai ghinion poti pierde niste bani. Eu unul m-am decis sa testez metoda cu 50 de euro pentru ca acestia era banii pe care imi permiteam sa ii pierd si sincer sa fiu nu ma asteptam sa se intample altceva. Dar uite ca am reusit sa scot un profit 250 de euro in doar 3 zile … iar asta inseamna ca pot ajunge la 2500 de euro pe luna (in cazul in care as juca in fiecare zi)… dar probabil gandesc prea departe.

Momentan m-am oprit din joc si astept sa imi trimita banii iar apoi voi reveni cu alte impresii. Per total sunt multumit de acest rezultat!

 

*** UPDATE 10 ianuarie

Revin cu informatii! Am primit cei 200 de euro astazi si atasez aici si dovada de plata. Am lasat miercuri in cont 100 de euro care s-au “transformat” deja in 190 pana azi. Sincer sa fiu nici nu ma intereseaza daca o sa ii pierd la un moment dat pentru ca am urmarit un singur lucru: Sa vad daca exista o “boaba” de adevar in aceasta poveste si la mine chiar s-a dovedit ca exista si chiar am primit bani pentru “efortul” meu … ca sa zic asa.

Dovada: Click pe imagine ca sa se mareasca

print4

Am trimis astazi urmatorul email tuturor abonatilor:

Salut,

Revin cu informatii despre metoda cu care am reusit sa scot un profit de 250 de euro. Miercuri (8 ianuarie 2014) am retras 200 de euro si spre surprinderea mea astazi (10 ianuarie 2014) am verificat contul meu de ING si am observat ca am primit 200 de euro (bani care au fost automat convertiti in lei deci am primit exact 894.3 ron). Astazi a luat sfarsit si testul meu si se pare ca exista totusi o samanta de adevar in respectiva poveste. Dovada de plata o gasiti la sfarsitul acestui articol de pe munca-la-domiciliu.com .

Trebuie sa nu uitam ca totusi este un joc de noroc si chiar daca vorbim despre o metoda care prezinta o oarecare siguranta nu poti fi niciodata 100% sigur ca va merge intotdeauna. Eu am pastrat 100 de euro in cont si de miercuri am ajuns deja 190 euro dar au fost si momente in care am ajuns sa am 40 de euro si am luat-o de la inceput. Daca aveti intrebari ma gasiti la andrei78popescu@gmail.com .

Sa aveti o zi placuta!

Andrei Popescu

 

 

Dupa cum am spus, testul a luat sfarsit astaziĀ  si rezultatul a fost unul pozitiv insa o sa continui sa ma joc in continuare si in momentul cand mai apare ceva interesant o sa va anunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *