Operator Call Center

Operator Call Center

operator call center

 

Poti lucra pe post de operator call center direct de acasa de la tine pentru 100$ pe saptamana sau mai mult. Suma cu care vei fi platit este mai mare decat salariu dintr-ul call center romtelecom. Partea cea mai frumoasa este ca vei lucra direct de la tine acasa , nefiind obligat sa te prezinti la un call center din Bucuresti, Cluj sau vreun oras mai mare din Romania.

Pentru acest job ai nevoie de un calculator de performante medii, de o conexiune normala la internet si o pereche de casti cu microfon. Acum sa iti spun si ce ai de facut : trebuie sa suni persoane vorbitoare de limba romana din SUA , Canada sau Australia ( vei avea la dispozitie 5000 de minute din partea companiei pe care nu trebuie sa le folosesti in interes personal ) si sa le propui o alternativa mai buna de a comunica cu rudele din Romania . Aceasta companie este una furnizoare de convorbiri internationale cu cele mai mici preturi ( de exemplu SUA – Romania are un tarif de 4,9 centi/minut ) .Astfel discutia dintre tine si persoana pe care o vei suna va fi cam asa :

TU: – Buna ziua, ma numesc Andrei D. si va sun din partea companiei CCI . Vroiam sa va intreb daca obisnuiti sa efectuati convorbiri internationale ?

CLIENT: – Da obisnuiesc sa sun in Romania cu tariful de 20 centi / minut

TU: – Este un tarif cam mare , ce spuneti daca va pot oferi un tarif de 4,9 centi pe minut pentru convorbirile din Romania ?

Daca vei reusi sa il convigi vei primi 20 de dolari pentru el si ai o limita inferioara de 5 persoane convinse pe saptamana. Mai jos gasesti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru inceperea muncii : Mai intai de toate intra folosind “Internet Explorer” pe acest link http://www.ccicompany.us/ apoi dai click pe butonul “Join Now” , selecteaza limba romana, apoi dai click pe “Program de Preinregistrare” ca sa poti vedea daca calculatorul tau indeplineste toate conditiile . Daca totul este in regula dupa ce programul va rula va aparea in coltul din dreapta jos un cod precum cel din imaginea de mai jos :

operator call center

Va trebuie sa copiati codul respectiv si sa il rescrieti in pagina de inregistrare in stanga ca in imaginea de mai jos :

operator call center

 

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci acum este sa dai click pe “Aplicatie” si sa completezei datele personale. Aceasta companie are deja zeci de angajati din toate colturile lumii si unii dintre ei au reusit sa obtina venituri frumoase. De exemplu Doina Z. dinRomania are deja 731 de clienti doar in luna iulie ceea ce inseamna ca a obtinut suma de 14600 $ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *