Munca la domiciliu cu site-ul tau – Cum sa faci bani usor

website

Cel mai simplu si mai des intalnit mod prin care o persoana poate face bani pe internet este cu un site propriu. Site-ul poate fi de doua feluri:

In acest articol ne vom concentra mai mult pe ce presupune un site platit. In primul rand ai nevoie de un domeniu care poate sa coste 11 dolari pe an (si sa fie de forma .com .net .org) sau 60 de dolari pe toata viata (si sa fie .ro) . Dupa ce ai stabilit numele site-ului (www.numesite.ro) va trebui sa il cumperi si imediat dupa ce faci asta, atunci cand incerci sa scri in browser adresa site-ului tau, vei vedea ca nu incarca nimic. Asta pentru ca inca nu ai cumparat tot ce ai nevoie pentru ca site-ul tau sa fie vizibil pe internet.

Urmatorul pas este sa cumperi hosting (care costa in jur de 70 dolari pe an) si inseamna practic gazduirea site-ului pe un server pentru a fi vizibil pe internet. In acest moment ai domeniul si gazduirea iar ceea ce lipseste este o tema propriu-zisa: care poate fi descarcata gratis de pe internet (sau cumparata). Recomand instalarea wordpress pentru a fi mult mai usor sa postezi articole si sa modifici anumite aspecte legate de estetia temei.

Acum ai un site functional trebuie sa inveti cum sa faci bani cu el. De fapt, este chiar simplu, ai nevoie de cat mai mult trafic (persoane care iti viziteaza site-ul) si de un cont Adsense. Traficul il vei obtine in timp iar pentru asta va trebui sa publici articole interesante de minim 400 de cuvinte. Incet dar sigur, site-ul tau va aparea tot mai sus in cautarile pe Google.ro si din ce in ce mai multe persoane vor ajunge pe pagina ta web (Citeste si acest articol despre cum sa aduci trafic pe site-ul tau)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *