bani usor de acasa

Modalitati usoare de a face bani de acasa

Daca gandul de a-ti deschide o afacere nu iti surade pentru moment din diverse motive, (nu detii capitalul necesar sau cunostintele pentru a-ti pune in practica ideile), poti incerca si alte metode  a castiga bani din comfortul de acasa, care sunt si ele mici idei de afaceri ce te pot ajuta in a iti imbunatati abilitatile de antreprenor. Cum exista numeroase astfel de posibilitati, de ce nu ai profita?  In continuare, vom analiza doar 2 dintre ele pentru a-ti oferi cat mai multe detalii.

bani usor de acasa

Meditatiile

Sau ‘pregatirile’, cum le mai spun elevii.  Ce e important este ca meditatiile sunt foarte necesare in special in cazul elevilor care intamplina dificultati la diferite materii.  Si mai ales in perioada examenelor, poti scoate un profit frumusel investind doar timp si cunostinte.  Indiferent daca esti un student cu rezultate foarte bune sau chiar ai studii in domeniul pe care vrei sa il predai, meditatiile pot fi o forma usoara de a castiga un venit suplimentar. Insa, trebuie sa ai in vedere ca desi aceasta mica afacere nu implica costuri foarte mari, pe de alta parte cere un grad ridicat de rabdare, professionalism si chiar dorinta de a-i ajuta pe ceilalti si de a imparti cu ei cunostintele tale.

Cum sa stabilesti pretul?

Ei bine, daca mai ai prieteni sau rude care se folosesc de aceasta modalitate pentru a face bani, ii poti intreba cat cer pe o sedinta pentru a-ti forma o idee despre pretul pe care ar trebui sa-l ceri. Insa, ideal ar fi sa analizezi cu atentie piata si sa percepi un pret cat mai apropiat de realitate si poate chiar mai mic la inceput pentru a atrage cat mai multi doritori si pentru a combate competitia.

Cum sa promovez?

Acest tip de afacere este foarte usor si simplu de promovat. Poti distrbui pliante sau poti chiar pune afise in apropriere scolilor si universitatilor. Nu uita sa incluzi telefonul sau adresa de mail pentru ca cei doritori sa te poata contacta.

 

Contabilitate

Pentru a pune in practica o astfel de idee, trebuie in primul rand sa te descurci cu cifrele. Daca ai terminat o facultate cu profil economic, e tocmai bine, fiindca cu siguranta te vei pricepe sa tii contabilitatea primara a unor companii mici, pentru inceput.

Ce este foarte important si necesar la un astfel de job este sa fii la current cu toate reglementarile si practicile intrate in vigoare pentru a evita greseli in inregistrarea datelor.

Promovarea si setarea pretului se poate face la fel ca in cazul meditatiilor sau poti pur si simplu da zvon in tara. Daca munca pe care o faci este de calitate, fii sigur ca vei fi apreciat si recomandat si altor companii.

Fie ca va alegeti sa predati sau sa tineti contabilitate unei companii, puteti beneficia de multe avantaje din moment ce nu trebuie sa va deplasati si puteti lucra chiar de acasa. Daca aveti chiar o pasiune pentru una din aceste idei, mica afacere se poate transforma in una complexa, care sa va rasplateasca cu profituri si mai mari.  Succes!

 

One thought on “Modalitati usoare de a face bani de acasa

  1. Pingback: Mobee App – o noua aplicatie generatoare de bani | Munca la Domiciliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *