mobee logo

Mobee App – o noua aplicatie generatoare de bani

Ti-ar placea sa primesti bani in plus pentru lucruri pe care le faci deja? Cine nu si-ar dori sa gaseasca o astfel de metoda? Ei bine, ea exista! Este adevarat ca nu te va face bogat peste noapte, insa micile profituri generate prin intermediul acestei metode nu vor strica! In plus, nu va trebui sa faci nimic greu si nici macar sa iesi din comfortul casei tale. E un fel de munca la domiciliu, dar ‘munca’ e mult spus. In realitate, vei ajunge sa iti placa sa accesezi aplicatia de care iti vom vorbi.

mobee logo

Daca ai mai incercat in trecut sa castigi bani cu ajutorul sondajelor online sau a ‘mystery shopping’, trebuie sa stii ca si aplicatia Mobee este foarte asemanatoare. Mai precis, aceasta te va plati pentru a complete sondaje online, pentru a fi ’mystery shopper’ sau pentru a oferi feedback in legatura cu anumite produse unor companii. Aplicatia poate fi descarcata pe orice iPhone sau Android si este poate prima care intr-adevar te plateste pentru a realiza astfel de activitati. Transforma pe oricine are iPhone sau Android intr-un ‘mystery shopper’, pentru a putea castiga bani. Fiecare 100 de puncte inseamna 1 dolar si nu exista o limita a sumei pe care o poti retrage.

Data de lansare

Mobee a fost lansata foarte recent, in octombrie 2013. Sa-ti explicam cum functioneaza. Ei bine, dupa ce vei descarca aplicatia, vei putea accesa ‘misiuni’. Odata ce o astfel de ‘misiune’ este luata de cineva, nu mai poate fi accesata de altcineva. Asadar, numai tu vei fi cel care va trebui sa o duci pana la bun sfarsit. Mobee are si un fel de dispozitiv GPS pentru a se asigura ca ‘mystery shopper’-ul este intr-adevar in magazin. La inceput, aplicatia se axeaza mai mult de restaurantele fast-food, precum Subway sau McDonald’s, asa ca acestea vor fi principalele puncte unde va trebui sa mergi. Stiu ca initial, am spus ca va fi un fel de munca la domiciliu, iar acum iti spunem ca va trebui sa faci cateva calatorii prin magazine. Ei bine, acest lucru este valabil numai in cazul activitatilor de ‘mystery shopping’ unde intr-adevar este necesar sa te deplasezi unde iti este cerut. Insa, completarea de sondaje online poate fi realizata de acasa, fara niciun fel de problema. Poti alege sa intreprinzi ambele activitati, sau doar una din ele, dupa cum doresti.

Mobee este probabil cea mai usoara metoda de a face bani online, in acelasi timp ajutand companiile sa-ti imbunatateasca serviciile. Cu ajutorul acestei aplicatii, te vei conecta cu firmele ce vor sa afle feedback-ul tau, iar in schimb, tu vei primi bani sau premii. Nu ezita sa incerci o astfel de metoda. Descarca-ti aplicatia acum si incepe sa faci bani. Mult succes! Daca iti mai ramane timp liber iti recomand sa arunci o privire si peste alte modalitati de munca la domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *