market glory

Market Glory

market glory

Market Glory este un joc , insa este unul cat se poate de serios de pe urma caruia poti castiga ceva bani. Acest site este un simulator economic, politic, social si militar in care poti fi sa muncesti , sa infintezi companii , sa candidezi la guvern . Energia este unul dintre cele mai importante elemente din MarketGlory pentru ca cu cat ai mai multa cu atat primesti un bonus mai mare atunci cand te lupti , ai o productivitate mai bune iar atacul si apararea ta sunt mai bune.

Energia creste in momentul in care consumati mancare si scade cu 5% pe ora atunci cand nu faci nimic, cu 10% pe ora atunci cand muncesti si cu 2% de fiecare data cand te lupti. Pe parcursul jocului veti intalni si elemente precum : Cunoasterea , Experienta in Munca , Productivitatea , Bonusurile , Partenerii , Guvernul de care va veti da seama la ce va folosesc pe parcurs sau citind descrierea jocului.

Incerca acest joc pentru ca oricum nu ai nimic de pierdut, doar de castigat niste bani ! Ca sa te intregistrezi acceseaza dai CLICK AICI . Spor la facut bani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *