Mai multe modalitati de a face bani cu un blog

Asa cum spuneam in articolul anterior, exista foarte multe metode prin care poti face bani cu un blog. In afara de cele prezentate in ultimul articol postat, sunt si altele care se evidentiaza prin usurinta in folosire, dar si in ceea ce priveste profiturile ce pot fi obtinute. Sa vedem care sunt acestea.

Publicitatea si bannerele

Desi poti face bani frumosi folosindu-te de aceasta metoda de monetizare a blogurilor, in acelasi timp e bine de stiut ca nu reprezinta o solutie pe termen lung. Valorificarea blogului  prin vanzarea spatiului pentru publicitate este intr-adevar poate cea mai profitabila modalitate prin care poti faci bani daca ai un blog, insa nu poti conta pe ea mereu.

In primul rand, trebuie sa ai trafic foarte mare pe blog pentru a asigura succesul unei astfel de metode. Acesta  e necesar pentru a atrage agenti de publicitate cat mai importanti, dar si mai multi, pentru a face cat mai multi bani.

In al doilea rand, poate fi destul de greu de urmarit agentii, pentru a putea afla cand va trebui sa scoti reclama sau cand vei primi banii.

Ceea ce e recomandat sa faci este sa vinzi propriile produse, daca ai aceasta posibilitate. Astfel, poti folosi spatiul pentru publicitate pentru a-ti promova produsele proprii, ia atragerea agentilor de publicitate nu va mai fi o problema.

Vânzarea de teme WordPress

Dupa ce iti dezvolti putin blogul si il faci cunoscut, vei avea posibilitatea de a vinde tema ta proprie WordPress . Trebuie insa sa te asiguri ca aceasta este deosebita si ca reprezinta ceva original. Ca avantaje ale acestei metode, se evidentiaza oportunitatea de a crea linkuri catre blogul tau (fiindca fiecare tema vanduta va avea ca referinta un link catre blogul tau) si posibilitatea de a iti face tie insuti publicitate si de a creste numarul de vizitatori. In plus, sa nu uitam ca vei castiga bani pentru fiecare tema vanduta.

Cartile electronice – ultima moda

Da, vanzarea de carti electronice este o metoda tot mai populara de a castiga bani in mediul online. Pe langa avantajele lucrului de acasa, aceasta pot fi aducatoare de profituri substantiale, atata timp cat asiguri originalitatea si relevanta cartii pe care vrei sa o publici.

Daca tot ai un blog si esti familiarizat cu ceea ce inseamna sa scrii intr-un mod cat mai interesant si atragator posibil pentru a trezi interesul citittorilor, de ce nu ai scrie si o carte electronica, aceasta aducandu-ti mai multi mai decat orice articol postat pe blog?

E important sa te decizi asupra unui subiect cat mai relevant pentru publicul caruia te adresezi. Apoi, putina cercetare si documentare in domeniu nu strica, fiindca te va ajuta sa te inspiri si iti va oferi noi idei. Apoi, trebuie doar sa o comercializezi cu ajutorul blogului si sa astepti profiturile sa curga!

Fii atent insa, inainte de a te apuca efectiv de scris sau de vandut cartea respectiva, trebuie sa te asiguri ca blogul tau este cunoscut si accesat. Altfel, cartea ta nu va fi nici ea cunoscuta si nu vei realiza nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *