intrebari si raspunsuri

Lucreaza de acasa si fa bani cu Experts123

Mediul online este pe zi ce trece invadat de tot mai multe posibilitati de a face bani foarte usor, in comfortul casei tale. Intr-adevar, exista o multime de oportunitati de care poti profita pentru a castiga venituri considerabile si toate numai pe internet. In acest mod, te poti bucura si de avantajele oferite de munca la domiciliu, iar in acelasi timp poti faci si bani frumosi cu ajutorul mai multor metode.

intrebari si raspunsuri

Una dintre aceste metode este si platforma Experts123. Aceasta este de fapt este un site ce are doua sectiuni de care poti profita pentru a face bani pe internet.  Asadar, poti fi platit si pentru a raspunde la intrebari si pentru a scrie articole. Subiectele acopera orice domeniu, asa ca poti scrie despre orice. E un site foarte bun, atat pentru a oferi informatii, cat si pentru a gasi diverse date necesare. De asemenea, ai si optiunea de a aplica pentru pozitia de expert la o categorie anume.

Pentru inceput, va trebui sa completezi un formular cu informatii generale despre tine. De asemenea, vei fi nevoit sa incluzi si ceva dovezi ale muncii tale anterioare. Raspunsul il vei primi repede, chiar in ziua in care aplici. Mai mult, platforma accepta ‘scriitori’ din intreaga lume. Totusi, e important sa ai un nivel avansat de limba engleza, pentru a te putea descurca atat cu articolele, dar si cu raspunsurile la intrebari.

De fiecare data cand incarci un articol sau raspunzi la o intrebare, vei castiga o anumita suma de bani pentru fiecare 1000 de vizualizari de articol sau intrebare. Pentru incepatori, plata va fi de 1,5 dolari pentru 1000 de vizualizari si poate ajunge pana la 2 dolari, in functie de nivelul de incredere. Acesta este calculat pe baza numarului de ‘like-uri’ pe care articolul sau raspunsul tau primeste.

In legatura cu articolele, lungimea acestora depinde in mare parte de subiectul abordat, dar si de cerintele ce trebuie indeplinite. Vei sti exact ce vei avea de facut atunci cand vei primi task-ul. Dupa ce articolele sunt aprobate, lucru ce se intampla foarte repede, sunt imediat publicate pe site.

Banii ii poti primi o data pe luna prin intermediul PayPal, odata ce atingi suma minima de 20 de dolari in contul tau. Castigurile din luna precedenta sunt transferate in cea urmatoare.

Din experienta celor care au folosit acest site, va putem spune ca este de incredere, ca a platit conform informatiile oferite si ca, per ansamblu, este o platforma ce merita accesata. In special daca iti place sa scrii, ar trebui sa profiti de oportunitatile oferite, fiindca poti avea parte de o experienta valoroasa, ce in acelasi timp, genereaza si bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *