Category Archives: Jocuri

Poti castiga bani din jocuri doar stand in fata calculatorului si relaxandu-te. In acest tip de munca la domiciliu vei castiga bani virtuali pe care ii poti schimba in orice moment cu bani reali. Cum poate cineva sa iti ofere bani doar ca sa te joci ?

Chestia e ca atunci cand te joci , faci trafic pe site-ul respectiv, iar in urma acelui trafic , detinatorul site-ului castiga bani, pe care ii imparte cu tine si restul utilizatorilor. Este o afacere din care toata lumea castiga.

flash

Bani din jocurile flash

flash

Jocurile flash sunt cele pe care le gasim pe sutele de site-uri cu jocuri online. Pe fiecare site din Romania sunt mii de astfel de jocuri iar asta inseamna cateva sute de mii de jocuri. Cineva trebuie sa le faca si acestea sunt persoanele care au cunostinte de flash. Cei care au aceste site-uri platesc sume frumoase in schimbul jocurilor (cu cat jocul este mai complex, cu atat sumele cresc). Cele mai ieftine si implicit cele mai usor de realizat sunt jocurile de tip dress up in care tot ce ai de facut este sa dai click pe diferite elemente vestimentare (atunci cand dai click pe un colier, de exemplu, aceasta apare la gatul caracterului din imagine).

Ei bine, aceasta munca nu este pentru oricine, pentru ca necesita anumite cunostinte, dar este foarte profitabila. Daca printre voi, cei care cititi acest articol, exista persoane care au cunosinte de flash atunci intrati pe site-urile de genul Freelancer si cautati oferte pentru aceasta activitate. E mai greu pana veti prinde 1-2 clienti dar daca dati dovata de seriozitate atunci cu siguranta veti face multi bani din asta. In plus, facand acest lucru va veti experimenta si incet incet veti putea face jocuri din ce in ce mai complicate pentru care sa cereti mai multi bani. Pretul mediu pentru un joc flash este de 4.000 euro in prezent

market glory

Market Glory

market glory

Market Glory este un joc , insa este unul cat se poate de serios de pe urma caruia poti castiga ceva bani. Acest site este un simulator economic, politic, social si militar in care poti fi sa muncesti , sa infintezi companii , sa candidezi la guvern . Energia este unul dintre cele mai importante elemente din MarketGlory pentru ca cu cat ai mai multa cu atat primesti un bonus mai mare atunci cand te lupti , ai o productivitate mai bune iar atacul si apararea ta sunt mai bune.

Energia creste in momentul in care consumati mancare si scade cu 5% pe ora atunci cand nu faci nimic, cu 10% pe ora atunci cand muncesti si cu 2% de fiecare data cand te lupti. Pe parcursul jocului veti intalni si elemente precum : Cunoasterea , Experienta in Munca , Productivitatea , Bonusurile , Partenerii , Guvernul de care va veti da seama la ce va folosesc pe parcurs sau citind descrierea jocului.

Incerca acest joc pentru ca oricum nu ai nimic de pierdut, doar de castigat niste bani ! Ca sa te intregistrezi acceseaza dai CLICK AICI . Spor la facut bani !