elance.com logo

Joburi online cu Elance.com

Printre numeroasele platforme online de freelancing, Elance.com se evidentiaza prin faptul reprezinta un site usor accesibil incepatorilor, dar care ofera in acelasi timp suficiente oportunitati si freelancerilor cu experienta.  Platforma contine nenumarate joburi in diverse domenii, cum ar fi programare, design, consultanta, copywriting sau arhitectura, asa ca aveti de unde alege un proiect care sa se plieze pe cunostintele si experienta dumneavoastra de lucru. Mai mult, Elance.com ofera un mediu de lucru competitiv, ce asigura oportunitatea de a lucra alaturi de peste un million de freelanceri profesionisti din intreaga lume.

Procesul de inregistrare este simplu si nu necesita prea mult timp. Aveti chiar posibilitatea de a va inregistra cu ajutorul contului personal de Facebook, ceea ce va va scuti de completarea pasilor necesari inscrierii. Inregistrarea este gratuita, dar exista si optiunea de a beneficia de un cont platit, care ofera anumite avantaje, cum ar fi accesul la proiecte premium sau la licitatii pe mai multe proiecte.

elance.com logo

Primul lucru pe care va trebui sa il faci este sa iti creezi un profil personal cat mai original. Incarcarea CV-ului  si a unui portofoliu este de prisos. In plus, Elance are o setare minunata si anume aceea de a afisa un fel de rezumat al activitatii tale, care sa includa cat mai multe informatii si statistici cu privire la experienta ta, cu scopul principal de a convinge potentialii clienti ca dumneavoastra sunteti persoana care poate duce cu succes proiectul respectiv pana la capat.

Mai mult, pe site poti descoperi o multime de teste de aptitudini, ce odata completate, va pot creste sansele de a fi contactat pentru proiecte. Fii foarte atent cand completezi toate informatiile si precizeaza cat mai multe detalii. Acestea te pot diferentia si astfel poti fi alegerea cat mai multor clienti. Acest lucru este foarte important, mai ales avand in vedere mediul competitiv de lucru in care iti vei desfasura activitatea.

Cu cat mai multe proiecte de succes finalizezi, cu atat reputatia ta va fi din ce in ce mai buna. Daca tratezi proiectele cu seriozitate si ai o atitudine profesionista, clientii pot fi multumiti si impresionati de prestatia ta si nu vor ezita sa te contacteze pe viitor. Astfel, iti poti asigura proiecte viitoare in mod constant, in functie de cat timp ai la dispozitie.

Dupa ce completezi toti acesti pasi de inceput, poti incepe cautarea unui proiect potrivit pentru tine in care ti-ai dori sa te implici. Odata ce l-ai gasit, va trebui sa incarci o oferta cu cat mai multe informatii despre tine, precum numele, o descriere scurta, experienta, aptitudini si tot ce consideri relevant pentru proiectul respectiv. E posibil ca aceasta oferta sa fie aceeasi pentru fiecare proiect pentru care aplici, dar sansele sa obtii jobul respectiv ar creste daca ai personaliza fiecare descriere.  Asa ca poate fi mult mai profitabil sa ai oferte diferite pentru fiecare proiect in parte.

In legatura cu plata, aceasta este asigurata de site, oferindu-ti un acces usor la fonduri, dar si o conectivitate impecabila cu contul bancar. Asa in aceasta privinta nu trebuie sa iti faci probleme. Concentreaza-te doar pe calitatea serviciilor oferite, fiindca acestea te vor recomanda pe viitor, dar in acelasi timp iti vor si oferi profituri considerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *