bani youtube

Incepe sa faci bani bani cu youtube

Youtube… unul dintre cele mai populare site-uri de pe glob este o “masina de facut bani” pentru cei care il detin si o sursa de entertainment pentru noi restul. Fiecare castiga ceva nu-i asa? Dar nu ar fi mai dragut ca in timpul petrecut pe youtube sa castigam si niste bani? In urmatorul articol m-am gandit sa povestesc cum poti face bani cu youtube asa ca urmareste-ma cu atentie.

Primul pas: Trebuie sa iti faci un cont pe platforma de parteneri youtube (Dai click aici).

Pentru a face bani in acest mod ai nevoie de videoclipuri si de oameni care sa le urmareasca. Asa ca cea mai buna modalitate este sa iti creezi un canal personalizat in care sa publici regulat continut (partea dificila este ca oamenii trebuie sa se aboneze la canalul tau iar pentru asta trebuie sa publici continut de calitate).

Exemple de persoane care fac bani cu youtube

Un bun exemplu este reprezentat de Eric Letendre, care si-a dezvoltat un canal pe youtube in care te invata cum sa iti dresezi cainele. Destul de interesant nu-i asa? Eu unul m-as abona daca as avea un animal de companie. Eric a declarat intr-un interviu ca face intre 500 si 700 dolari pe luna (Lucru usor de crezut din moment ce are peste 16.000 de persoane abonate la canalul lui si a reusit sa isi laneze si o carte online pe care au cumparat-o destul de multi). Daca vrei sa arunci o privire peste canalul lui intra aici.

Alta exemplu: Michelle Phan instructor pentru femei cu privire la cum sa fie folosite produsele cosmetice. Aceasta spune ca a inceput ca uploadeze videoclipurile ca un hobby dar acum a ajuns la aproape 4 milioane de abonati care asteapta cu sufletul la gura momentul in care Michelle publica cate un lucru nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *