afacere de acasa

Cum sa incepi o mica afacere de acasa

Printre numeroasele posibilitati de a lucra de acasa se afla si inceperea unei mici afaceri, care sa va permita un orar flexibil si in acelasi timp sa va aduca multe satisfactii, pe langa un profit considerabil.

De ce avantaje as dispune daca decid sa dau start unei afaceri?

afacere de acasa

E o intrebare la care majoritatea dintre voi va ganditi si la care v-ati dori un raspuns, in principal pentru a va motiva si a va aduce un plus de deschidere catre astfel de idei. Sa vedem de ce beneficii ati putea profita daca ati alege o oportunitate de acest gen.

In primul rand, o afacere nu foarte extinsa nu v-ar ocupa mult timp si nu ar avea nevoie de un buget foarte mare, deci costurile ar fi reduse si nu ar trebui sa investiti sume mari de bani. Ati putea de asemenea profita de nise specializate pentru a va adapta mai usor la schimbarile de pe piata, ceea ce nu ar fi la fel de simplu, in cazul unei afaceri mai mari.

In al doilea rand, detinatori de afaceri mici sunt mult mai receptivi la nevoile clientilor lor si pot forma o legatura, o relatie cu acestia, bazata pe incredere. Aceasta stransa legatura ar putea duce in timp, la formare unui grup de clienti loiali, multumiti de produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra, asta rezultand in profituri mult mai mari. Oamenii vor sa vada ca va pasa de ei, de ceea ce le oferiti si ca o faceti cat mai profesional si spre binele lor posibil.

In al treilea rand, conducerea unei afaceri nu foarte dezvoltate va poate permite sa va bucurati de independenta de a lua propriile decizii si de a va asuma orice riscuri doriti, cu privire la orice aspect al afacerii.

Iar ca un ultim avantaj, deghizat in sfat, o idee buna ar putea reprezenta inceperea unei afaceri bazata pe produse sau servicii foarte importante, fara de care oamenii nu pot trai si de care vor avea tot timpul nevoie. De ce? Fiindca in vremuri grele, lucrurile din categoria ‘lux’ ca bijuteriile sau vacantele nu vor fi notate ca prioritati, in timp ce lucrurile necesare vor fi mereu cumparate, netinand cont de situatia financiara de la momentul respectiv.

De unde sa incep?

O mare provocare pentru cei ce vor sa ia atitudine in privinta acestei idei ar fi atragerea de clienti dispusi sa cumpere in mod regulat produsul sau serviciul pe care dumneavoastra l-ati pune la dispozitie.

Cateva tehnici obisnuite de a raspandi vestea includ promovarea prin reclame in ziare si reviste, prin site-uri web, impartirea de flyere, de carti de vizita, pe langa multe altele. O metoda foarte recomandata este reclama prin internet, care tinde sa atraga foarte multi clienti motivati, prin plasarea de reclame pe diferite site-uri de social media, precum Facebook, Twitter or Google+.

Deschiderea propriului site web prin care ati putea promova si mai detaliat serviciile propuse reprezinta o alta modalitate de a face publica oferta dumneavoastra. Descrierea unei viziuni si misiuni ale afacerii dumneavoastra care sa placa in mod deosebit va va asigura un flux constant de clienti, si deci, si de profit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *