bani din blog

Cum sa faci bani cu un blog

In caz ca nu stiati deja, exista multe modalitati de a deveni profitabil cu ajutorul unui blog. De recomandat e sa puneti cat mai multe in aplicare, fiindca asta ar fi singura solutie, daca vrei sa dispuneti de un venit considerabil pe termen lung printr-o astfel de modalitate. Depinde, bineinteles de eforturile fiecaruia, ce profit va realiza in cele din urma, dar consultand lista de mai jos, puteti alege metodele de monetizare a blogurilor care credeti ca vi se potrivesc cel mai bine sau care considerati ca pot fi cele mai aducatoare de venituri.

De retinut! Ca si intotdeauna, caile cele mai usoare nu sunt si cele mai bune. Asa si in acest context: metodele de monetizare usoare nu iti vor satisface indeajuns nevoia de bani. Asadar, faceti putin efort, ce in final va fi rasplatit cum se cuvine.

bani din blog

1. Google Adsense

Toata lumea a auzit de aceasta modalitate de face bani dintr-un blog si probabil si cei mai multi o considera si cea mai usoara. Intr-adevar, este una dintre cele mai simple, in special in privinta setarilor necesare. Insa, cum orice lucru are si dezavantaje, daca alegeti Google AdSense veti intampina 2 mari probleme:

In caz ca vinzi produsele tale proprii sau afiliate, va trebui sa ai mare grija la continutul anunturilor, fiindca este posibil ca acestea sa promoveze produse in competitie cu ale tale. Sa vinzi produse si sa ai Google Adsense pe blog nu este, deci, o varianta profitabila.

Este necesar un flux mare de vizitatori, mai bine zis foarte mult trafic, indeosebi daca este vorba de un blog romanesc, pentru a putea castiga bine.

3. Marketingul afiliat

O alta metoda foarte cunoscuta este afilierea. Practic, tu promovezi si vinzi produsele altora, iar pentru asta primesti un anumit comision. Produsul este deja gata, pagina de prezentare la fel, tu nu mai trebuie sa faci nimic. Nu ai nevoie de trafic foarte mare la inceput, asa ca poti face bani rapid si usor. E insa important ca produsul sa fie interesant pentru cititorii blogului, astfel incat sa realizezi profiturile mult visate.

4. Review-uri sponsorizate

La ce se refera, mai precis? Ei bine, poti fi platit pentru a scrie anumite analize sau recenzii despre diferite produse sau servicii prin intermediul blogului tau. Esential este sa faci o analiza obiectiva si impersonala, asta luandu-ti multe griji de pe cap. Un alt lucru important este sa specifici inca de la inceput ca analizele postate sunt sponsorizate, ca cititorii sa stie acest lucru.

Totusi, evita sa te implici in astfel de lucruri, daca nu crezi in produsul respectiv, pentru ca nimeni nu te va plati daca faci reclama negativa.

Poti incepe sa explorezi site-urile www.sponsoredreview.com sau www.reviewme.com , pentru a vedea despre ce este vorba mai in detaliu.

Azi am analizat doar 3 dintre numeroasele metode de a monetiza un blog. Asa cum am mentionat inca de la inceput, exista mult mai multe. Insa, pentru inceput, va puteti folosi de cele mai practicate, pentru a va obisnui cu acest mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *