Cum sa faci bani cu o carte online

carte online

Un mod de lucru de acasa, despre care nu am vorbit pe acest site este reprezenat de vanzarea unei carti online. O carte online (cunoscuta si sub numele de ebook) este un fisier de tip pdf care poate fi citit cu ajutorul calculatorului personal. Ceea ce trebuie sa faci este sa scri cartea respectiva (care poate fi despre cum poti face bani online, despre cum iti poti deschide o afacere pe internet, despre cum iti poti dresa animalul … poate fi despre orice, atata timp cat crezi ca are potential de vanzare) sau sa platesti pe cineva sa o scrie.

Dupa ce ai facut pas, va trebui sa faci o pagina web in care sa scri un rezumat despre cartea respectiva, astfel incat cineva sa o cumpere. Incearca sa ii dai un nume cat mai relevant site-ului tau: daca este o carte despre cum iti deschizi o afacere online, site-ul tau s-ar putea numai deschide-afacere-pe-net.ro (e doar un exemplu).

Pasul 3 este sa identifici locurile cele mai bune unde iti poti promova site-ul pentru a vinde cartea respectiva. Daca pe pagina ta nu intra nimeni, atunci nimeni nu va sti de existenta cartii si implicit nimeni nu o va cumpara (Am scris aici un articol despre cum poti aduce trafic pe site). Cumpara cateva bannere la inceput iar daca lucrurile merg bine ar trebui sa incerci sa cumperi publicitate de la Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *