bani din scris

Cum sa faci bani acasa scriind articole

bani din scris

Scrierea de articole poate parea ceva banal dar adevarul este ca face parte dintr-o categorie de profesii destul de versatila. Cand vine vorba despre scrierea unui articol “Continutul este Rege!” pentru ca cu cat continutul este mai valoros cu atat mai mult incredere iti va acorda Google articolului. Daca crezi ca te pricepi la cuvinte si la scris implicit, este destul de posibil pentru tine sa faci bani pe internet. Articolele sunt relativ usor de compus odata ce ai cercetat subiectele deja disponibile. E simplu: iti alegi un subiect, apoi cauti ce au mai scris si altii despre acest subiect.

Vechea metoda prin care oamenii faceau bani online presupune sa platesti pentru un website si sa vinzi produse virtuale (carti in format electronic de exemplu) iar acest lucru era mult mai greu decat este in zilele noastre. Daca vrei sa faci bani online constant atunci ar trebuie sa gasesti cateva site-uri care se respecta precum: hubpages, squidoo si alte bloguri mai mari care sa te plateasca pentru munca pe care o vei depune. Exista site-uri care te platesc inainte pentru articole, altele te platesc pentru numarul de articolesi chiar poti fi platit cu un comision in functie de cati bani produce pagina respectiva din publicitate, pe baza traficului trimis catre ea din motoarele de cautare.

Metode de plata

Cand vorbim despre scrierea de articole online, exista doua metode de plata:

  • Plata in avans: Acest lucru se intampla atunci cand un grup de persoane te plateste cu o anumita suma de bani inainte sa scrii articolele. Se intampla acest lucru pentru a incuraja scriitorul sa depuna mai mult efort.
  • Plata in functie de performanta: Cand scriitorii sunt platiti in functie de performanta articolului. Spre deosebire de metoda de mai sus, aici este pus un accent mai mare pe cat de bine va fi afisat articolul in motoarele de cautare pentru a primi cat mai multe vizite. Daca articolul este bun, va aparea in motorul de cautare Google pe pozitii bune la anumite cuvinte cheie si va primi mai mult trafic. O parte din oamenii care vor intra de pe Google pe pagina respectiva vor da click pe reclame si astfel site-ul va castiga bani. TU vei castiga un procent din suma totala generata de articolele publicate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *