trafic pe site

Cum aduci trafic

trafic pe site

Dupa cum am mai vorbit, pentru a face bani cu pagina ta de internet (prin intermediul programului Google Adsense) este important sa ai mult trafic (multi vizitatori) si partea proasta este ca multi nu stiu cum sa aduca trafic pe site-ul lor. Asa ca in continuare iti voi arata cateva trucuri care iti vor aduce trafic pe pagina ta de internet.

Fa o lista cu site-urile similare (Daca ai un blog generalist atunci fa o lista cu blogurile generaliste din Romania… daca ai un site web cu o anumita tema atunci fa o lista cu cele care au aceeasi tema sau una apropiata).

Comenteaza la articolele postate pe acele site-uri (daca ai aceasta posibilitate). Atunci cand comentezi trebuie sa introduci un nume, o adresa valida de email si adresa site-ului tau.

Incearca sa obtii o colaborare cu administratorii site-urilor respective. Fie ca va fi vorba despre un schimb de articole (el iti posteaza un articol creat de tine, care va contine un link catre site-ul tau la el pe site si tu vei face acelasi lucru pentru el)… fie ca este vorba despre un schimb de link-uri (tu pui link pe site-ul tau catre site-ul lui si invers) acest lucru ajuta ca pagina ta sa primeasca trafic de pe motorul de cautare Google.

Redirecteaza traficul de pe retelele de socializare la tine pe site. Adevarul este ca despre orice tema ai scrie, de fiecare data sunt persoane interesate, numai ca ei nu stiu despre existenta site-ului tau. Asa ca ceea ce ai de facut este sa il faci cat mai cunoscut iar retelele de socializare te pot ajuta foarte mult. Sa spunem, de exemplu, ca te pricepi la IT si ai un blog in care vorbesti despre diferite lucruri din acest domeniu. Pe un site de socializare (precum TPU.ro) oamenii pun diferite intrebari iar tu poti sa le raspunzi furnizandule si un link catre o pagina a site-ului tau (in care desigur persoana respectiva va gasi rezolvare).

Foloseste site-urile cu anunturi pentru a-ti face publicitate. In Romania exista cateva mii de site-uri cu anunturi gratuite pe care le poti folosi sa iti promovezi website-ul.

Fa o treaba buna! Daca urmaresti doar profitul (si nu sa ii ajuti pe cei care cauta informatii) nu procedezi corect si acest lucru se va vedea in timp. Facand o treaba buna, iti vei face vizitatorii sa revina iar acest lucru te ajuta sa faci un brand din pagina ta de internet.

Apeleaza la tehnici SEO (Search Engine Optimization). Optimizarea pentru motoarele de cautare iti poate aduce mult trafic gratuit dar poate fi extrem de dificila.

One thought on “Cum aduci trafic

  1. Pingback: Cum sa faci bani cu o carte online | Munca la Domiciliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *