Cinci motive pentru care nu se incepe afacerea la domiciliu

afacere la domiciliu

Sa devii propriul tau sef, avand propria afacere este un vis la care multi se gandesc insa o buna parte din ei renunta chiar inainte de a incepe pe baza unor motive jalnice. In acest articol vom vorbi despre cinci motive pentru care nu se incepe afacerea la domciliu :

  • Lipsa spatiului. Cei mai multi oameni sunt de parere ca nu pot incepe o afacere la domiciliu daca locuiesc intr-un apartament prea mic, au un coleg de camera sau nu exista o camera speciala care va fi convertita intr-un birou . Adevarul este ca ei probabil au deja un spatiu al lor, unde se afla calculatorul personal, care poate fi transformat cu usurinta in biroul propriu-zis.
  • Prea putine linii telefonice.  Haideti sa fim seriosi si sa recunoastem ca acesta este una dintre cele mai jalnice scuze. Comunicarea cu clientii se poate realiza cu usurinta pe internet, iar serviciul “Apel in Asteptare” va face in asa fel incat niciun apel sa nu fie pierdut
  • Prea putini bani de inceput. Adevarul este ca nu exista momentul potrivit pentru a incepe afacerea proprie. E mult pana vei incepe afacerea propriu-zisa, restul va veni de la sine. Important este sa incepi usor daca nu ai multi bani de investit.
  • Timp putin. Nu exista asa ceva daca vrei cu adevarat sa iti deschizi afacerea proprie. Nu stiu daca ati observat, dar de cele mai multe ori acele persoane care spun ca nu au timp pentru o activitate care necesita putin efort, isi fac timp sa vada meciul de fotbal al echipei preferate sau sa iasa la un suc cu prietenii. Fara sacrificii nu veti putea realiza nimic.
  • Lipsa de experienta in domeniu. Inca o scuza intalnita frecvent se refera la lipsa de experienta . Traim intr-o perioada in care avem acces la aproape orice informatie, datorita internetului si asta ne avantajeaza enorm. Practic putem afla orice, putem chiar si  participa gratis la cursuri online legate de absoult orice ne intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *