Ce este Adsense

ce este adsense

Adsense este un program oferit de Google la care orice persoana poate lua parte. Daca vrei sa faci bani cu acest program atunci ai nevoie de un cont pe care il poti obtine dand click pe ACEST LINK . Daca ai deja un cont Google atunci poti folosi numele de utilizator si parola pentru a te loga .

Concret,  Adsense este un program care prin care tu accepti sa apara la tine pe site anumite reclame iar de fiecare data cand cineva da click pe ele vei primi o suma de bani. Nu te speria daca nu ai o pagina web, iti vom arata in articolul despre cum imi fac blog tot ce ai nevoie. Pentru ca reclamele sa apara pe site vei primi un cod html care trebuie introdus intr-un anumit loc. Daca esti incepator poate suna greu, insa nu te speria pentru ca iti va fi explicat pas cu pas ce ai de facut atunci cand ti se va da codul respectiv.

Ai grija sa ii lasi pe altii sa dea click pe reclamele care vor aparea la tine, cei de la Google pot vedea daca iti dai singur click si iti vor inchide contul si vei pierde toti banii stransi si sansa la un al doilea cont.

3 thoughts on “Ce este Adsense

  1. Pingback: Cum pui adsense pe site | Munca la Domiciliu

  2. Pingback: Cum aduci trafic | Munca la Domiciliu

  3. Pingback: Munca la domiciliu cu site-ul tau - Cum sa faci bani usor | Munca la Domiciliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *