click

Cat de eficient este sa faci bani din clickuri?

Ceea ce am observat este ca majoritatea persoanelor care vor sa faca bani pe internet tind sa aleaga varianta cea mai usoara. De multe ori, varianta cea mai usoara nu este chiar cea mai eficienta si acesta este si motivul principal pentru care se alege site-ul gresit. Dupa cum probabil ati mai citit si pe alte site-uri, cel mai sigur site PTC la ora actuala este Neobux.com , toata lumea il lauda si este online inca din anul 2008. Ceea ce incerc sa spun este ca primul pas (si cel mai important) atunci cand vrei sa faci bani din clickuri este sa alegi platforma potrivita. Cu o platforma aleasa gresit, nu vei face altceva decat sa dai clickuri pe gratis pentru ca atunci cand va trebui sa te plateasca, vor aparea probleme.

neobux

Cat de eficienta este aceasta metoda?

Sincer sa fiu, nu chiar asa de eficienta daca stam sa analizam putin sumele de bani promise in schimbul serviciilor oferite: $0.010 de fiecare data cand vizualizezi o reclama si $0.005 pentru fiecare click pe care il da un referal (o sa vorbim putin mai jos despre acest aspect). Concluzia este ca nu ai cum sa te imbogatesti pentru ca daca vezi 10 reclame in fiecare zi (pentru ca exista o limita si nu poti vedea cate reclame vrei, ci cate ti se ofera) vei ajunge sa faci 0.10 $ pe zi iar intr-o luna vei avea in cont uimitoarea suma de 3$. Nimic spectaculos nu-i asa?

Referali

Un referal este o persoana adusa de tine in afacerea Neobux. Atunci cand iti faci cont, vei avea un link personalizat de forma: www.neobux.com/425389 iar atunci cand cineva da click pe el si se inregistreaza pe site, va fi considerat referalul tau. Singura sansa ca tu sa poti face mai mult de 3$ pe luna este cu ajutorul referalilor si sunt doua modalitati prin care ii poti obtine:

  • Fie ii inchiriezi in speranta ca vei scoate de pe urma lor mai mult decat ai platit (am incercat aceasta varianta si nu este deloc profitabila pentru ca poti primi referali inactivi)
  • Fie incepi sa promovezi Neobux la cat mai multa lume stand sa le explici la fiecare avantajele (daca vor intelege ca pot face bani vor da clickuri o buna perioada de timp)

Cea mai buna varianta este bineinteles sa iti produci singur referalii asa ca pune la punct o strategie buna si aplico. Inca un lucru important despre Neobux are legatura cu statutul de membru Golden. Pentru o taxa de aproximativ 100$ pe an te transformi in membru Gold si ai cateva beneficii: pentru fiecare click pe care il dai tu vei primi 0.020$ iar pentru fiecare click din partea referailor tai vei primi 0.01$ (adica de doua ori mai mult). Este profitabil pentru tine sa faci aceasta miscare in momentul in care ai destul de multi referali pentru ca vei profita la maxim de pe urma click-urilor lor. Mai multe informatii despre cum functioneaza acest site puteti gasi pe pagina oficiala.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *