Bani din blog

Bani din blog

bani din blog

In continuare iti voi arata cum sa faci bani din blog. Dar mai intai de toate haideti sa definim cuvantul “blog”. Blogul este o pagina personala in care poti scrie despre absolut orice doresti . Daca vrei un blog verifica pagina despre cum imi fac blog . Dupa ce vei incepe sa publici articole pe blogul tau, alti bloggeri vor citi articolele si daca le va place cu siguranta vor reveni.

Daca ai deja o pagina personala, pentru a putea castiga bani din blog ai nevoie de vizitatori . Cea mai buna strategie pentru a atrage vizitatori la tine pe blog este sa scri subiecte interesante si sa ii faci pe cei care vor citi articolele sa comenteze. Mai mult, fa o lista cu cateva bloguri care iti plac si apuca-te sa intri pe ele zilnic si sa lasi comentarii ( atunci cand postezi un comentariu ai si un camp numit “website” in care trebuie sa scri adresa blogului tau ) . Facand asta ii “obligi” pe cei care scriu pe acele bloguri sa vina si sa comenteze si ei la tine.

Concret , atunci cand vei avea mai mult trafic vei putea castiga bani din blog vanzand spatii de reclama pe le sau advertoriale. Pentru cei care nu stiu un advertorial este un articol prin care se face reclama la un produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *