Bani cu Graphicriver

Bani cu Graphicriver

In acest articol o sa iti aduc la cunostinta o numa metoda prin care poti face bani online muncind de acasa. As putea spune ca aceasta oportunitate este adresata in special celor care au cunostiinte de Photoshop.. insa cum programul nu este unul complicat oricine vrea cu adevarat sa faca niste bani poate incepe.

Sa nu o mai lungim si sa iti spun despre ce este vorba: Graphic River este un site destul de cunoscut in lume, peĀ  care oameni (ca mine si ca tine) intra sa cumpere diferite chestii: Backgrounduri, Ilustratii, Carti de vizita, Elemente web (butoane pentru site-uri, bannere, interfete de utilizator), elemente vectoriale, iconite si asa mai departe. Treaba e ca toate aceste lucruri care se vand, sunt postate de persoane din intreaga lume care lucreaza de acasa iar tu cand cumperi practic un model de carte de vizita jumatate dinvaloarea ei se duce catre Graphic River iar cealalta jumatate iti intra tie in cont. Uite de exemplu am facut un print screen la unul dintre cele mai vandute modele de carti de vizita mai jos:

vanzare carti vizita graphicriver

Dupa cum poti vedea acest model de carte de vizita a fost cumparat de 785 de ori cu suma de 6$. Asta inseamna ca totalul vanzarilor a fost de 4710$ dintre care 2355$ i-au intrat in contul celui care a facut-o. Nu exista o limita de proiecte pe care le poti adauga pe site: poti avea 10 modele de carti de vizita, 100 de butoane web, 300 de backgrounduri, 200 de bannere. Chiar este indicat sa adaugi cat mai multe lucruri pentru ca oamenii sa le poate vedea si apoi sa le cumpere.

Daca esti interesat atunci tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul de care vorbim si sa dai click pe “Create Account” din dreapta sus (am incercuit in imaginea de mai jos).

creare cont graphicriver

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *