Afacerea ta pe internet

afacere onlineO afacere online reprezinta o metoda interesanta de munca la domiciliu pentru ca majoritatea problemelor se rezolva direct din fata calculatorului. Sunt destule exemple de afaceri online :

Magazin online: Un magazin online nu trebuie construit cu materiale de constructii ci cu caractere introduse direct de la tastatura (orice website este alcatuit  din linii de cod prin limbajul de programare html). Acesta poate fi gata intr-o singura zi iar partea cea mai dificila are legatura cu produsele pe care o sa le vinzi (Pot fi lucruri handmade – create de tine personal sau poti face comert, cumparand de la o sursa si vanzand mai departe in speranta ca  vei inregistra profit). Ai grija sa iti iei toate autorizatiile de care ai nevoie si poti incepe treaba imediat.

Lucrezi ca freelancer: In cazul in care sti programare, webdesign sau ai alte cunostiinte care pot fi monetizate, poti intra pe acest site in speranta ca vei gasi de munca. Ai nevoie de cunostinte medii de limba engleza pentru ca majoritatea celor care te vor angaja nu vorbesc romana. Nu vei lucra pentru afacerea ta insa vei capata experienta si bani lucrand la afacerea altora (Insa daca ma gandesc mai bine orice lucru din care ai de castigat mai mult sau mai putin reprezinta o afacere).

Vinde-ti talentul pe internet. Poti face ceva pentru care altii ar da bani ? Daca da, atunci pune anunturi pe internet pentru vizibilitate. Daca de exemplu sti sa canti la pian  foarte bine si te gandesti sa dai meditatii la un pret mai bun decat un profesor calificat atunci ar fi o idee foarte buna sa incepi. O alta metoda de a face bani pe internet este reprezentata de site-ul Fiverr. Traducerea acestui site ar fi: Ce poti face pentru 5 dolari? Daca vrei sa participi poti pune ceva de genul : Voi canta un cantec pentru 5 dolari. Poti scrie orice acolo, site-ul fiind unul destul de vizualizat iar anuntul tau va avea parte de multa atentie. Totusi ai grija sa scri in engleza.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *