munca de acasa

8 motive excelente pentru a lucra de acasa.

Chiar daca pare greu de crezut, munca la domiciliu poate fi foarte convenabila. Indiferent de domeniul in care alegi sa lucrezi sau daca iti deschizi propria ta afacere, exista numeroase motive pentru care lucrul de acasa este un avantaj pentru cei care aleg aceasta optiune. Sa vedem de ce:

munca de acasa

Cat timp pretios este irosit

In primul rand, sa ne gandim la naveta, la orele pierdute in trafic sau pana si la timpul folosit pentru a te pregati sa pleci la serviciu.  Daca ai lucra de acasa, nu ar mai fi nevoie sa pierzi atata timp, ci dimpotriva, ai putea sa muncesti si sa devii mai productiv.

Economiseste! Mai putine cheltuieli

Da, e mult mai ieftin sa muncesti la domiciliu. De ce? Biletele de metrou sau autobuz si alimentarile cu benzina sau motorina nici nu mai intra in calcul! Ca si consecinta, poluarea este diminuata, deci in final, faci un bine mediului in care traiesti. Plus ca mai exista multe obiecte pe care trebuie sa le achizitionezi special pentru serviciu. Cand lucrezi de acasa, aceste cheltuieli aditionale pot fi sterse de pe lista.

Punctualitatea nu e punctul tau forte?

Nici nu e nevoie atunci cand alegi sa lucrezi din mediul de acasa. Gata cu graba de dimineata si cu ingrijorarile de genul ‘daca nu ajung la timp?’.

Flexibilitate

lucreaza de acasa

Poti lucra la orice ora, fie ca e 12 dupa-amiaza sau 3 dimineata, oricand te consideri productiv si gata de treaba. Ai un orar flexibil si toate programarile si intalnirile tale ti le poti incadra in acel orar oricand vrei tu, nu depinzand de un sef sau de un program fix de lucru. Iti poti organiza timpul asa cum vrei.

Comfort

Acasa e mediu comfortabil de care ai nevoie. Vrei liniste? Acum e posibil. Discutiile colegilor sau zgomotele exterioare nu te vor mai deranja. Sau poate te poti concentra mai bine pe muzica? Da-i drumul! De asemenea, poti sa lucrezi in haine comfortabile, nu incomode, asa cum este tinuta obligatorie in majoritatea cazurilor. Iti poti crea mediul de lucru pe care ti-l doresti si in care te simti productiv.

Cand sa iei masa

Poti lua masa cand vrei, nu mai trebuie sa astepti pauza. Pe deasupra, acasa, unde ai access la bucatarie, iti poti prepara o mancare mai satioasa si mai sanatoasa decat micile gustari de la birou. Poti manca oricand iti este foame, fara a te grabi sa te intorci la lucru, fiindca pauza e aproape gata.

munca la domiciliu si familiaMai mult timp cu familia

Datorita programului flexibil de care ai parte, iti poti petrece mai mult timp cu cei apropriati si astfel, te poti bucura mai mult de familia ta.

Pentru ca e aproape acelasi lucru

Cu un laptop, un telefon si o conexiune la internet, de acasa poti indeplini exact aceleasi cerinte de la locul de munca.

Opt motive care demonstreaza ca munca la domiciliu este intr-adevar avantajoasa. Dar este la fel de adevarat ca in timp ce unii prefara comfortul de acasa, altii pur si simplu n-ar putea renunta la ritmul impus de locul de munca. Oricare ar fi varianta aleasa de dumneavoastra, nu uitati ca munca la domiciliu va fi mereu o optiune ce va va surprinde prin satisfactiile oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *