blog

3 greseli ce le poti face cu un blog si cum sa le eviti

blogDaca esti printre cei care castiga bani foarte usor de acasa, prin intermediul unui blog, avem cateva sfaturi pentru tine. Cu siguranta stii cat de important e sa mentii treaz interesul cititorilor in articolele pe care le postezi pe blog, pentru a deveni profitabil. Totul depinde de trafic si de cum te descurci sa il aduci pe blog. Iar in privinta asta, exista cateva reguli de aur ce garanteaza succesul si pe care nu va trebui sa le incalci.

Insa, incepatorii in ale scrisului in special, tind sa faca greseli ce pot dauna foarte mult. Mai ales ca sunt la inceput de drum, se pot trezi foarte dezamagiti din cauza ca nu au cititori si nici trafic pe blog. Ceea ce scade sansele de a putea monetiza blogul si de a deveni profitabil. Ei bine, noi am sesizat cateva din aceste greseli si va oferim cateva sugestii pentru a le evita si astfel, a va putea bucura de un blog de succes.

Greseala nr.1 Publicarea de postari de calitate scazuta.

Fiindca tot vorbeam mai devreme de reguli de aur in blogging, ei bine, asta este una dintre ele. Niciodata, dar niciodata, sa nu publici postari irelevante, cu continut neinteresant, neoriginal, de calitate scazuta. Oamenii ajung pe blogul tau cu un anumit scop, de a gasi postari care sa aiba o anumita semnificatie si valoare pentru ei. Fie ca sunt in cautarea unui sfat sau pur si simplu a unei postari amuzante, cititorii au anumite asteptari pe care trebuie sa le satisfaci. Daca nu te ocupi intens de acest aspect, vei avea de pierdut. Cititorii se vor retrage incetul cu incetul si probabil vor anunta si pe altii sa renunte la a mai citi blogul tau, fiindca nu ar gasi nimic interesant acolo. Asadar, in primul rand, concentreaza-te pe asta: scrie corect, original, relevant si intr-un fel care sa atraga cat mai multi oameni.

Greseala nr.2 Nu postezi suficient de multe articole.

Un alt element extrem de important pentru succesul unui blog este postarea regulata de continut. Cei care iti viziteaza blogul se asteapta la noutati de fiecare data cand il acceseaza. Daca tu nu ai nimic nou pentru a le oferi, atunci ei vor observa asta si vor renunta la a-ti mai citi blogul, intrucat vor considera ca nu gasesc nimic nou. Deci, ocupa-te sa postezi destul de des. La inceput, chiar de cateva ori pe zi, insa dup ace strangi ceva cititori fideli, te poti limita la de 3-4 ori pe saptamana.

Greseala nr.3 Nu folosesti categorii si tag-uri.

Iar asta e posibil sa ii deruteze pe cei ce iti viziteaza blogul. O dezordine in postari ar putea sa ii induca in eroare pe cititori si astfel, sa decida ca nu merita sa-si bata capul cu tine si sa paraseasca blogul. Nu e greu de tinut putina disciplina, asa ca nu uita si de acest aspect!

Ei bine, daca incerci sa te ghidezi dupa aceste sfaturi, vei putea sa eviti cu usurinta aceste greseli si deci, vei putea deveni mai profitabil intr-un timp mai scurt! Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *